Color Shark logo

Alapanyagok

EPOXI ALAPOZÓ

Az alapozás alapjának előkészítése kihagyhatatlan művelet egy jó műgyanta padló megvalósításához. Az összetétel kémiai hiányosságai ronthatják a burkolat tapadását, leválást okozva. Minden jó felhasználó tudja ezt, miután alaposan megvizsgálta a felület állapotát és megvalósította a helyes előkészítési műveleteket, az első alapvető művelet a felület felszíni rétegének impregnálása egy epoxi alapozó segítségével, amely képes behatolni a pórusokba és megszilárdulni bennük. A Deko’PRIME alapozók impregnáló, szilárdító és tapadást elősegítő termékek. A felületen alkalmazva portaszító, feltöltő, víz- és szagtaszító hatást fejtenek ki. A kétkomponensű Deko’PRIME alapozók oldószermentesek, alacsony viszkozitású, vízbázisú epoxi kötőanyagokat tartalmaznak. Néhány speciális formula alkalmazható nedves felületeken vagy salétromos felületeken.

EPOXI FELÜLETKIEGYENLÍTŐ

A Deko’RAS epoxi felületkiegyenlítők palettája olyan epoxi termékeket foglal magában, amelyek mind a tökéletlenségek elsimítására, mind a felkent műgyanta burkolatok és padlók megvalósítására ideálisak. Ezek a termékek különösen ajánlottak a díszítő természetes hatás elérése érdekében. A felkent műgyanta felületeken, az alkalmazási technikából adódóan, meg fognak jelenni többé-kevésbé jól kivehető formációk. Ez a típusú műgyanta burkolás kitűnően ellenáll a használatnak és a gyalogos forgalomnak, ajánlott mind lakóhelyi környezetekben, mind üzletekben, bemutató termekben, irodákban és közforgalmú intézményekben.

ÖNKIEGYENLÍTŐ MŰGYANTA

Az abszolút simaság, a tökéletesség, a minimalizmus és praktikusság, a figyelem egyedi árnyalatokkal és kreatív designnal való felkeltése érdekében, a deko’FLOOR önkiegyenlítő epoxigyanták palettája ügyfeleink legkülönbözőbb igényeinek tesz eleget. A magas minőségű pigmentek, amelyeket használunk, élénk, intenzív és hosszantartó színeket keltenek életre. A szakszerű összetétel minimumra csökkenti a buborékképződést a keverés folyamán, javítva a burkolat minőségét. Különös figyelmet szentelünk a Deko’Kristal átlátszó önkiegyenlítő gyanta összetételének, amely ideális különböző típusú keverésekhez, fénylő-áttetsző vagy védő felületekhez és mélység hatások eléréséhez.

GYÖNGYHÁZ HATÁS

Fény és mélység, elegancia és vonzerő, a gyöngyház körülöleli a tereket a formákban és színhatásokban megjelenő dinamikus designnal. Vonzó és csillogó, háromdimenziós árnyalatokkal, amelyek vonzzák a fényt és egyedi, utánozhatatlan módon tükrözik vissza különböző nézőpontokból. A Deko’PEARL önkiegyenlítő gyöngyház epoxigyantát arra tervezték, hogy magas esztétikai és fényhatást adjon, megőrizve a kitűnő ellenállóképességet mechanikai és kémiai behatásokkal szemben.

POLIURETÁN MŰGYANTA

A legdinamikusabb forgalomért és a legerősebb ellenállásért a káros anyagokkal szemben, a Deko’TOP az ideális felület mindenféle padlóra, falra és burkolatra. A deko’TOP egy kétkomponensű poliuretán gyanta, védő, karcolás- és porálló, kitűnően ellenáll az epoxi és poliuretán műgyanta padlók kopásának. Az átlátszó felszín kiemeli a padlózat színét és különleges matt vagy csillogó hatást kölcsönöz a felületnek, az opálos, selyemfényű vagy fényes összetételnek megfelelően. UV sugárzásnak különösen kitett epoxi gyanta padlózatokra ajánlott.

EPOXI GYANTAFESTÉK

A speciális higiéniai szükségletek és tisztíthatóság érdekében a Deko’PAINT epoxi festék egyöntetű filmréteget képez, amely a burkolandó felületeket vízhatlanná és víztaszítóvá teszi. Ideális olyan környezetben, amely könnyű tisztíthatóságot, a gyakori tisztítással és detergensekkel szemben jó ellenállást igényel. Különleges összetételének köszönhetően kitűnően ellenáll a kaparásnak. Ideális garázsok, irodák és műhelyek padlóira és burkolataira.