Color Shark logo

Falpanelek

FALPANELEK:

Vége az egyhangúságnak! Ez a forradalmian új falburkolat megoldás, a 3D falpanel, új színt hoz a belsőépítészetben tervezőnek, kivitelezőnek, felhasználónak egyaránt. A könnyű kezelhetőség, a dekoratív megjelenés és az újdonság varázsa egyre több és több felhasználót győz meg. Ön meggyőzhető?

Az alapvető újdonság abban rejlik a 3D falburkolatoknál, hogy ez a dekorációs falburkoló termék eltér a megszokott formáktól és szinte bárhová használható. Legyen az lakás, ház, iroda, szálloda, étterem, közintézmény bármilyen helyisége, egy üzlet kirakata, egy kiállítás vagy rendezvény installációjának része, a 3D falpanel minden teret mozgalmassá, érdekessé tesz, legyen az új építés, kialakítás vagy felújítás. 

LOFT DESIGN GIPSZPANELEK:

Loft Design System falpanelek: A Lengyelországból importált gipsz falpanelek igaz nehezebbek a növényi rostból készült termékeknél, de a rendkívül jó toldhatóság a finom tökéletes vonalak és élek, egyre szélesebb körben teszik népszerűvé ezeket a típusú falburkolat termékeket. A Loft Design falpanelek ára a jobb tapétákkal és/vagy a prémium kategóriás fal- és padlóburkolatokkal (csempe, járólap) van hasonló kategóriában. Különleges, exkluzív és egyedi minták jellemzik a Loft Design falpanel választékot, melyekből dekoratív falfelületeket alakíthatunk ki. Jelenleg 20 féle minta áll rendelkezésre, a falpanelek mérete: 60 x 60 cm, súlya: 7 kg. 

Mywall polisztirol falpanelek

Dekoratív falpanel típus polisztirolból. A panelek előnye, hogy a minta folyamatos, így a toldások megfelelő eldolgozásával egy egybefüggő mintázatot kapunk. A mintákat ízlés szerint rakhatjuk vízszintesen, vagy akár függőlegesen is. A falpanelek anyaga tömör EPS polisztirol, mely hasonló/azonos mint a forgalomban kapható díszlécek, vagy álmennyezetek anyagával. A panelek ragasztásához és festéséhez is használhatjuk az álmennyezetekhez, stukkókhoz ismert anyagokat. Festéshez használjunk beltéri diszperziós latex festéket, ragasztáshoz pedig vízesbázisú szerelőragasztót. A falburkoló paneleket vizes helyiségekbe is ajánljuk.

Mivel a panelek anyaga polisztirol (hungarocell), ezért elsősorban olyan helyekre ajánljuk, mely nincs kitéve közvetlen fizikai behatásoknak. Lehetőség szerint plafontól lábazatig alkalmazzuk. Kiválóan alkalmas tv falakhoz, nappaliba faldekorációnak, vagy egyéb helyiségekbe dekorációs célra! 

  • Méret: 60x60cm
  • Vastagság: 3cm
  • Szín: natur, fehér (festhető)
  • Súly: 1,8kg/m2
  • Minimum rendelés: 3 darab azaz 1,08m2

 

WALLART 3D PANELEK

 

Wallart 3d falpanelek: A Hollandiából származó, könnyű, mégis igen kemény felületű Wallart falpanelek 20 különböző mintában kaphatóak.  A könnyű fajsúlyú falpanelek jellemzően valamilyen növényi rostból (cukornád, bambusz) készülnek, melyek így mentesek mindenféle egészségre káros anyagtól. Ez mindenképpen előnyös a környezetre, illetve az allergiás betegek is előszeretettel használhatják otthonukban. Ezek a növényi rostból készült Wallart falburkolatok nevezhetőek 3D Bio falpaneleknek is. A Wallart panelek további előnye a kis súly,a könnyű festhetőség. A Wallart falburkoló panelek (falburkolatok)  LED világítással kombinálva még jobban kiadják a 3D hatást!

3D falpanelek mérete: 50 x 50 cm.

Falpanelek

Dokumentumok száma: 1


kerma-borpanelek

Méret: 3.34Mb