Color Shark logo

Lakberendezés

 
Napjainkban egyre nagyobb teret hódít a lakberendezés, mely számos területet ölel át.Sokan úgy gondolnak a lakberendezőre, hogy ide-oda tesz pár bútort, javasol egy falszínt, miért is kellene ezért fizetnünk, hisz ez valljuk be, a legtöbbünknek is megy. De a lakberendezés sokkal több ennél. a falszín és a bútorok kiválasztásán túl hangulatot, stílust, életérzést kell hogy sugározzon környezetünk, hisz akár az otthonunkról, akár munkahelyünkről van szó, mindezek együttesen hatással vannak hangulatunkra, lelkiállapotunkra, életünkre. Sokan vagyunk úgy a katalógusokat lapozgatva, hogy arra gondolunk egy lakás vagy egy helyiség láttán, hogy igen, pont ilyet szeretnék én is, de ezek csak katalógusi képek. Pedig higgyük el, valóban lehetséges megalkotni az ott látottakat. ebben segíthet egy jó szakember, aki felméri az igényeket és segít megvalósítani az elképzeléseket.

Szolgáltatások:

Az első lépés : konzultáció : mit, hogyan szeretnének, mennyit szánnak rá, csak tervekre, tanácsadásra van szükség vagy a kivitelezésben is kellhet a segítség. 

- komplett lakberendezés

 berendezési terv, színtanácsadás, világításterv, burkolat kiosztás     az első lépésektől a kulcsrakész állapotig

- részleges lakberendezés

adott helyiség berendezése, világításterv, színtanácsadás, burkolat kiosztás igény szerint

- egyedi bútorok tervezése

konyha, háló, fürdő, nappali, gyerekszoba, iroda, közlekedő stb.

- álmennyezet tervezése

- hangulatteremtés

Már meglévő lakás, ház átalakítása, színek, anyagok, burkolatok, bútorok összehangolása, megfelelő kiegészítők kiválasztása.
 

- ingatlan vásárlási tanácsadás

Napjainkban hatalmas az ingatlanpiaci kínálat és sajnos sok a nehezen berendezhető lakás. A tervezők nem mindig veszik figyelembe a berendezhetőséget, praktikusságot, hisz kis m2-en kell sokat produkálniuk, ami maga után vonzza a túl sok nyílászárót, rosszul futó csöveket, srég falakat. Ezek a hibák általában már csak a bútorozáskor tűnnek fel és sok fejfájást okozhatnak. Ezért lakásvásárláskor nem csak a m2-t, a szobák számát  kell nézni, hanem hogy élhető legyen a környezet. Ennek eldöntésében nagy segítség lehet egy berendezési vázlat, mely akár még egy kezdeti stádium esetében falak változtatásával is segítheti a megfelelő terek kialakítását. A szolgáltatás része két ingatlan berendezési vázrajza.