Color Shark logo

Medencék

Amikor egy  medence beavatkozást igényel építési, szerkezetátalakítási, esetleg funkcionális vagy esztétikai okok miatt a Design at HOME's szolgáltatást kínál a felújításban és a gyanta bevonatok segítségével teljesen megújítva azt. Az aljzat minőségi felmérése után  azonnal meglehet kezdeni a felújítás. A költségeket csökkentve nem szükséges a meglévő burkolatot eltávolítani és annak elszállításáról gondoskodni. Nincs törmelék, így időt is spórolhatunk. A gyanta maximális vízszigetelést biztosít , hosszú élettartam az UV és klór okozta káros hatások ellen illetve a magas hőingadozásnak is kitűnően ellenáll. Tisztítása, fenntartása egyszerű . Az idő múlásával a karbantartáshoz az ARKdeko' szakemberei nyújtanak segítséget.

A Design at HOME's magas minőségben és személyre szabott perspektívával készít speciális műgyanta bevonatokat medencékhez. A hagyományos medencéktől eltérően egy megfelelően megválasztott műgyanta bevonattal készült medence sokkal művészibb megoldást jelent a már divatjamúlt mozaikkal, kerámiával szemben. A sokoldalú színes gyanta magas esztétikai látványt biztosít a medencének, ezáltal maximálisan személyre szabott és egyedi lesz.

Az epoxigyanta felhasználásával fényhatásokat is létre lehet hozni, köszönhetően a töltő-, és fotólumineszkáló anyagoknak, melyek természetes fényhatást kölcsönöznek a medence aljának anélkül, hogy bármiféle lámpát kéne használnia. A műgyantával csúszásmentes felületek kialakítására is lehetőség van. A műgyanta bevonat igen széles körben alkalmazható, úgy mint uszodák, medencék, föld alatti és föld feletti dézsák, gőzfürdők, jacuzzik, spa-k, magánlakások, szállodák, wellness központok, fitness központok, gyógyközpontok kialakításánál, átalakításánál.

forrás: http://arkdekodesign.com/hu/


Medencék

Képek száma: 3