Color Shark logo

Műgyanta falak

A falakra felvitt műgyanta bevonat egyedivé és exkluzívvá teszi a környezetet. A felületeket színek és árnyak símogatják, amelyekre öröm ránézni. Egy egyszerű műgyanta panel vagy egy fürdőszoba burkolata stílust kölcsönöz a hétköznapoknak.

Gyantabevonatok a falakon. Teljes vízzáró réteget biztosít így optimális megoldás a fürdőszobába is. A fürdőszobában az egyik legfontosabb szempont a  higiénia és természetesen az esztétika. Egyenletes felületképzésének köszönhetően nincsenek fugák, így tisztántartása is egyszerű.

Egy új lehetőség azoknak, akik nem egy készterméket szeretnének levenni a polcról (pvc, csempe, padlólap, parketta, szőnyeg ) hanem saját elképzelésükkel hozzák létre lakóterük burkolatait. A műgyanta egyenletes felületet képez fugák nélkül. A teljesen egybefüggő felületnek köszönhetően, megakadályozza a penészedés kialakulását és a bakteriális szaporodást a padlón és a falakon. Könnyen tisztítható. Teljes vízzáró réteget biztosít. Alacsony vastagsága (max.3mm) amely lehetővé teszi a burkolat felújítását anélkül, hogy problémát okozna az ajtók és egyéb nyílászárok  szempontjából. Szagtalan,antiallergén, semmilyen káros anyagot, mérget nem tartalmaz. Alacsony vastagsága és hővezető képessége miatt a legjobb választás a padlófűtés rendszer fölé, hiszen a padlóburkolásnak legalább akkora szerepe van, mint magának a rendszernek.

forrás: http://arkdekodesign.com/hu/


Műgyanta falak

Képek száma: 3