Color Shark logo

Padlók

Egy új lehetőség azoknak, akik nem egy készterméket szeretnének levenni a polcról (pvc, csempe, padlólap, parketta, szőnyeg ) hanem saját elképzelésükkel hozzák létre lakóterük burkolatait. A műgyanta egyenletes felületet képez fugák nélkül. A teljesen egybefüggő felületnek köszönhetően, megakadályozza a penészedés kialakulását és a bakteriális szaporodást a padlón és a falakon. Könnyen tisztítható. Teljes vízzáró réteget biztosít. Alacsony vastagsága (max.3mm) amely lehetővé teszi a burkolat felújítását anélkül, hogy problémát okozna az ajtók és egyéb nyílászárok  szempontjából. Szagtalan,antiallergén, semmilyen káros anyagot, mérget nem tartalmaz. Alacsony vastagsága és hővezető képessége miatt a legjobb választás a padlófűtés rendszer fölé, hiszen a padlóburkolásnak legalább akkora szerepe van, mint magának a rendszernek.

Válassza ki az Önnek megfelelő  ARKdeko'® műgyanta padlót. Közvetlenül a helyszínen készül a padló így színében és strukturájában is egyedi felület kapunk a kézművességnek köszönhetően.

GYANTAFESTÉKKEL

A műgyanta padlók legegyszerűbb formája amikor gyantafestéket hengerezünk fel a padlóra több rétegben. Struktúrája a hengerezés mintáját követi. Ideális megoldás lehet pl. garázsokban, kvarchomokkal keverve csúszásmentes felületet kapunk.

GLETTVASSAL FELHORDVA

Tökéletes megoldás lehet fürdőszobák padlóinak vagy falainak burkolására. Telejes mértékben kézzel készül, egyedi és megismételhetetlen! Egy vagy több színű márványminta készíthető belőle.

ÖNTÖTT PADLÓ

Teljesen sík felületre öntött, önterülő gyanta, ami lehet egy vagy több színű, csillámporos, igazgyöngy poros vagy ezek keveréke. Végeredményének csak az Ön képezelte szabhat határt.

A KÉPES MŰGYANTA PADLÓ

A kivitelező cégek által felhasznált műgyanta alapú padlók mindenben megfelelnek lakóterünk padlózatának burkolásához. A dekor műgyanta burkolatokban valóban mindenki megtalálhatja azt, amit a padlóburkolatok sokrétű világában mindig is keresett.

A képes műgyanta padlóburkolatok sokszínű világa alapjaiban változtathatja meg a lakás stílusát, a lakberendezés ízlésvilágát. A képes műgyanta burkolatok segítségével megtervezhetjük szobáink padlózatának megjelenését saját elképzeléseink szerint. A műgyanta burkolat mindazok számára kézenfekvő megoldást jelentenek, akik akár a letisztultságot, akár az extrém vagy épp a rusztikus stílust kedvelik. Megjelenésükkel igazán nem mindennapi és rendkívül egyedülálló látványt nyújtanak.

A ritka tengeri élőlényeket, változatos természeti szépségű geológiai képződményeket, esetleg extrém helyzetben lefotózott veszélyes állatokat ábrázoló háromdimenziós műgyanta padlófelületek lakossági felhasználása egyre mindennaposabbá válik. A képes műgyanta padlóburkolatokat rendszerint több réteg alkotta kép fedi, amelyek bár teljesen vízszintes és síkfelületet jelentenek, mégis a valóság érzetet, illetve a térbeliség látszatát keltik. A képes műgyanta burkolatok megvalósítása során tehát többféle eljárási mód, esztétikai elem és színkombináció segít megvalósítani egyedi elképzeléseinket. A technológia alkalmazását cégünk a műgyanta burkolatok kivitelezésére akár a felújítás alatt álló padlózatokon is alkalmazni tudják.

A képes műgyanta burkolatok a fürdőszobák mellett tökéletesen ideálisak mellékhelyiségek, konyhák és étkezők padlóinak burkolására. Alkalmazásukat tekintve nemcsak egyedi stílusuk miatt váltak népszerűvé, de gyorsan, könnyedén tisztítható és higiénikus tulajdonságuk miatt is.

forrás: http://arkdekodesign.com/hu/


Padlók

Képek száma: 7